31 Ekim 2016 Pazartesi

Mersin'in batı, Antalya'nın doğu ilçelerinde bu gece görülecek kuvvetli sağanaklara dikkat

Mersin'in batı, Antalya'nın doğu ilçelerinde bu gece görülecek kuvvetli sağanaklara dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam ve gece Akdeniz bölgesinde görülecek yağışların, Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm), Mersin'in batı kıyı ilçelerinde (Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Silifke) çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, ani sel ve yıldırım) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Alanya Hava Durumu

Rize'nin doğusu ile Artvin'in kıyı kesiminde bu gece ve yarın sabah saatlerinde görülecek kuvvetli sağanaklara dikkat

Rize'nin doğusu ile Artvin'in kıyı kesiminde bu gece ve yarın sabah saatlerinde görülecek kuvvetli sağanaklara dikkat!

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Rize'nin doğusu ile Artvin'in kıyı kesimlerinde görülecek sağanak yağışların çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek başta heyelan olmak üzere olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Pazar Hava Durumu

Çok Kuvvetli Yağış Uyarısı

Çok Kuvvetli Yağış Uyarısı !

Yağışların; bu gece ve yarın (01.11.2016 Salı) sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in doğusu (Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş) ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında (Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa) çok kuvvetli sağanak yağış şeklinde meydana gelmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Kahramanmaraş Hava Durumu

Kar Yağışı Uyarısı

Kar Yağışı Uyarısı !

Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle yağışların; bu akşam (31.10.2016 Pazartesi) saatlerinde Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi, yarın (01.11.2016 Salı) Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam etmesi tahmin edilmektedir. Çoğu yerde mevsimin ilk kar yağışı olacağından meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Erzurum Hava Durumu

Zirai Don Uyarı 31 ekim 2016

Zirai Don Uyarı ..!

Yurdumuzu etkisi altına alan Karadeniz üzerinde gelen soğuk hava dalgası nedeniyle, bu gece ve yarın (01.11.2016 Salı) sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde hafif zirai don olayı; yarın (Salı) gece ve Çarşamba sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da hafif yer yer orta kuvvette; Çarşamba gecesi ve Perşembe sabah saatlerinde ise Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da hafif, İç Anadolu'nun ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli don olayı beklenmektedir. Zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşlarımızın zirai don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Bursa Hava Durumu

30 Ekim 2016 Pazar

Güney Ege'nin güneyin'de fırtına bekleniyor

Güney Ege'nin güneyin'de fırtına bekleniyor!

Güney Ege'nin güneyinde rüzgarın kuvveti artırarak yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Salı gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Fethiye Hava Durumu

Doğu Akdeniz'de Kuvvetli Yağış

Doğu Akdeniz'de Kuvvetli Yağış!

Doğu Akdeniz'de devam eden yağışların etkisini artırarak Osmaniye il geneli ile Hatay'ın kuzey kesimleri ve Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Osmaniye Hava Durumu

Doğu Anadolu'nun Güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun Doğusunda Çok Kuvvetli Yağış

Doğu Anadolu'nun Güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun Doğusunda Çok Kuvvetli Yağış!

Bu akşam saatlerinden sonra yurdumuzun güneydoğu kesimlerinde başlayacak yağışların; Siirt, Bitlis ve Şırnak başta olmak üzere Muş, Van, Hakkari, Ağrı, Batman çevreleri ile Mardin ve Diyarbakır'ın doğu kesimlerinde önümüzdeki 48 saat boyunca 100 kg civarında olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Hakkari Hava Durumu

29 Ekim 2016 Cumartesi

Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Azalacak! Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Azalacak! Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; 31.10.2016 Pazartesi gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak, Çarşamba gününe kadar hissedilir derecede (3 ile 8 derece) düşmesi beklenen hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı tahmin ediliyor. Hafta ortasına kadar kuzey ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli yağışlar bekleniyor. 30.10.2016 Pazar günü; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Gaziantep, Kilis ve Sivas çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri , Osmaniye, Adana'nın güney ilçeleri, Hatay'ın kıyı ilçeleri ile Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 31.10.2016 Pazartesi günü; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri) , Doğu Karadeniz (Rize, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Trabzon) , Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van ve Şırnak ) , Güneydoğu Anadolu'nun doğusu (Batman, Siirt, Mardin) ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarındaki düşmeye bağlı olarak Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 01.11.2016 Salı günü; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri) , Doğu Karadeniz (Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kuzey ilçeleri) , Doğu Anadolu'nun güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, Muş, Iğdır ve Şırnak ) , Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusu (Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Kilis) ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Genellikle yağmur şeklinde görülecek yağışların, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu, Karadeniz'in yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. 02.11.2016 Çarşamba günü; ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkemizde bu hafta ortasına kadar görülecek kuvvetli yağışlar, yüksek kesimlerde kar yağışları ile iç kesimlerde sıcaklıkların gece saatlerinde sıfır derecenin altına düşmesi nedeniyle görülebilecek don olaylarının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı, meteorolojik tahmin ve uyarılar dikkatle takip edilmelidir.

Hava Durumu

27 Ekim 2016 Perşembe

Yurdun Güneydoğusundaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Yurdun Güneydoğusundaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bu gece saatlerinden sonra Yurdumuzun güneydoğu kesimlerinde görülecek yağışların; Van, Bitlis, Siirt, Batman çevreleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari'nin kuzey, Muş ve Ağrı'nın güney kesimleri ile Diyarbakır'ın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Mardin Hava Durumu

26 Ekim 2016 Çarşamba

Marmara ve Kuzey Ege'de Fırtına Bekleniyor

Marmara ve Kuzey Ege'de Fırtına Bekleniyor!!!

Marmara'da Perşembe günü (27.10.2016) akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak kuzeydoğu (poyraz) yönünden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın, Cuma günü (28.10.2016) akşam saatlerinde sonra kaybetmesi tahmin edilmektedir. Kuzey Ege'de Perşembe günü (27.10.2016) öğle saatlerden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak, kuzey ve kuzeydoğu (yıldız ve poyraz) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, açıklarında yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın; Cumartesi(29.10.2016) ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

İstanbul Hava Durumu

18 Ekim 2016 Salı

Zirai Don Uyarısı

Zirai Don Uyarısı

Bu gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde; İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimlerinde, İç Ege ve Göller Yöresinde hafif, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda orta kuvvette "Zirai Don" olayı beklendiğinden, tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Manisa Hava Durumu

16 Ekim 2016 Pazar

Rize Çevreleri ile Artvin'in Kıyı İlçelerinde Çok Kuvvetli Yağış Uyarısı

Rize Çevreleri ile Artvin'in Kıyı İlçelerinde Çok Kuvvetli Yağış Uyarısı !

Yağışların; gece saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli (51 - 75 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Ardeşen Hava Durumu

15 Ekim 2016 Cumartesi

Batı Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor

Batı Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor!

Batı Karadeniz'de yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra rüzgarın kuvvetini artırarak doğu ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın; Salı günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Kastamonu Hava Durumu

13 Ekim 2016 Perşembe

Doğu Karadeniz Kıyılarındaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Doğu Karadeniz Kıyılarındaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bu akşam saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen sağanak yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm), Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, heyelan, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rize Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba

12 Ekim 2016 Çarşamba Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Günlük Bilgilendirme

DoguAnadolu;
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GuneyDoguAnadolu;
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Mardin Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba Orta Ve Doğu Karadeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Orta Ve Doğu Karadeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ordu Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba Batı Karadeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Batı Karadeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Düzce çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Bartın Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba İç Anadolu Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba İç Anadolu Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Aksaray Hava Durumu

11 Ekim 2016 Salı

12 Ekim 2016 Çarşamba Akdeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Akdeniz Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Osmaniye Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba Ege Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Ege Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve kıyı kesimleri ile Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Afyonkarahisar Hava Durumu

12 Ekim 2016 Çarşamba Marmara Bölgesi Günlük Bilgilendirme

12 Ekim 2016 Çarşamba Marmara Bölgesi Günlük Bilgilendirme

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı, Kocaeli ve Yalova ile zamanla Bursa ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rüzgarın bölgenin güneyinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Sakarya Hava Durumu

12.10.2016 Tarihli Hava Durumu Tahmini İçin Meteorolojik Uyarılar

12.10.2016-06:00 Tarihli Hava Durumu Tahmini İçin Meteorolojik Uyarılar

Genel Durum:
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Uşak ve Afyonkarahisar ile zamanla Sakarya, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı:
Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Durum:
Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. Genel Uyarılar:
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5m12.10.2016-06:00 Tarihli Hava Durumu Tahmini İçin Meteorolojik Uyarılar

Genel Durum:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Uşak ve Afyonkarahisar ile zamanla Sakarya, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı:

Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Durum:

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. Genel Uyarılar:

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş:

İyi. Hava Durumu12.10.2016-06:00 Tarihli Hava Durumu Tahmini İçin Meteorolojik Uyarılar

Genel Durum:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Uşak ve Afyonkarahisar ile zamanla Sakarya, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı:

Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Durum:

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor. Genel Uyarılar:

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın Marmara'nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş:

İyi.

Görüş:
İyi. Hava Durumu

8 Ekim 2016 Cumartesi

8 Ekim 2016 Cumartesi Denizlerimizde Günlük Değerlendirme Raporu

Denizlerimizde Genel Durum

Genel Durum;

Batı Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

Karadeniz;

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gündüz batısı, gece tamamı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece batısında 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara;

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gündüz aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah ilk saatlerde batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

Ege;

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, kuzeyi sabah saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, gece kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi. Yağış anında orta.

Akdeniz;

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatı, Antalya Körfezi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

Deniz Suyu Sıcaklıkları

Güney Doğu Anadolu 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Güney Doğu Anadolu 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kilis Hava Durumu

Güney Doğu Anadolu 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Güney Doğu Anadolu 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kilis Hava Durumu

Dogu Anadolu Bölgesi 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Dogu Anadolu Bölgesi 8 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Malatya Hava Durumu

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Cumartesi Günlük Değerlendirme Raporu

Parçalı, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyıları ile Amasya ve Giresun çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Giresun Hava Durumu

Batı Karadeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Batı Karadeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Kastamonu Hava Durumu

İç Anadolu Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

İç Anadolu Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve batısının yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeybatı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa), Eskişehir çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-7 km/sa) esmesi bekleniyor.

Eskişehir Hava Durumu

Akdeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Akdeniz Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Parçalı ve az bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa), yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Antalya Hava Durumu

Ege Bölgesi 08 Ekim 2016 Günlük Değerlendirme Raporu

Ege Bölgesi;

Parçalı bulutlu, bölgenin kuzey ve kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa), yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Manisa Hava Durumu

8 Ekim 2016 cumartesi Marmara bölgesi günlük değerlendirme raporu

Günlük Marmara Bölgesi Hava Durumu Değerlendirmesi.

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeydoğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Bursa Hava durumu

Cumartesi 08 Ekim 2016 Türkiye İçin Genel Durum Değerlendirmesi

Genel Durum:
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Antalya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Amasya ve Giresun çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı:
Orta ve Doğu Karadeniz'de 4 ila 8 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Durum:
Genellikle güney ve batı, zamanla kuzey ve batı kesimlerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/sa), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur ve Eskişehir çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Genel Uyarılar:
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/sa), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur ve Eskişehir çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı (Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Hava durumu

7 Ekim 2016 Cuma

İç Batı Anadolu'da Fırtına Bekleniyor

İç Batı Anadolu'da Fırtına Bekleniyor !

Yarın (08.10.2016 Cumartesi) yurdun batı kesimlerinde güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak esecek rüzgarın; Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Konya çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Eskişehir Hava Durumu

İç Batı Anadolu'da Fırtına Bekleniyor

İç Batı Anadolu'da Fırtına Bekleniyor !

Yarın (08.10.2016 Cumartesi) yurdun batı kesimlerinde güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak esecek rüzgarın; Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Konya çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Eskişehir Hava Durumu